Etusivu Yhteydenotto Oma asiakastili Kotisivut Tuoteseloste
Tuoteryhmät
Tietosivut
Maksutavat
Ostoskori
0 kpl
Toimitusehdot / Pilkenetti Oy

Maksutavat

Hyväksymme yksityisiltä henkilöiltä ainoastaan ennakkomaksun.Kun tilauksen suoritus on kirjautunut pankkitilillemme annamme toimeksiannon tavarantoimittamisesta tavaran toimittajalle.

Laskulla Yrityksille

Lähetämme tilauksen mukana laskun, jonka eräpäivä on 14 päivää siitä kun tilaus on lähetetty. Laskulle ostettaessa peritään 5 € laskutusmaksu. Täytettyänne tiedot tilauksen yhteydessä, hyväksytte että tarkistamme luottotietonne. Maksamattomasta laskusta lähetämme huomautuksen, josta peritään huomautusmaksu.

Toimitustavat

Käytämme lähetysten toimittamiseen alihankkijaa. Tuote toimitetaan irtotavarana tai pakattuna.Tuotteet toimitetaan 1-7 vrk aikana,toimittaja ottaa yhteyttä ennen toimitusta.

Maksuturva-palvelu

 

Verkkokaupan maksujenvälityksen toteuttaa Suomen Maksuturva Oy (y-tunnus 2121703-0) yhteistyössä pankkien ja luottolaitosten kanssa. Palvelun käyttö ei vaadi rekisteröitymistä tai lisämaksujen suorittamista. Maksusi kirjautuu välittömästi suoritetuksi kauppiaalle ja sähköpostiisi lähetetään vahvistusviesti. Viesti sisältää linkin Ostajan Palvelut -sivulle, jossa voit hoitaa kauppiaan tyytyväisyystakuun avulla mm. tuotepalautukset, reklamaatiot ja palautteenannon ympäri vuorokauden.

 

Suomen Maksuturva Oy:llä on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitoksen toimilupa. Kaikki tiedonsiirto ja rahaliikenne on SSL-suojattu, eli kukaan ulkopuolinen voi nähdä tietojasi. Maksusi tilitetään myyjälle vasta, kun olet vastaanottanut tilauksesi ja saanut tarkistaa sen. Tarkastusajoista ilmoitetaan tilauskohtaisesti sähköpostilla.
Lue lisää Maksuturva-palvelun käytöstä »

 

Maksutavat

 

Pankkien verkkomaksupainikkeet

 

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien verkkomaksupainikkeet.

 

Yhteystiedot:
Suomen Maksuturva Oy
Y-tunnus: 2121703-0
Ruoholahdenkatu 23
00180 HELSINKI
Puhelin: (09) 4241 7040, arkisin klo 9.00 – 17.00
Sähköposti: asiakaspalvelu(a)maksuturva.fi

 

 

Toimituskulut

Sisältyvät hintaa pakatulle polttopuulle.

Irtoklapille erillinen toimitusmaksu. 

Myyntialue
 Irtoklapilla Uusimaa

Pakatulla klapilla eteläinen Suomi 

Toimitusaika
 
Tilaukset pyritään toimittamaan mahdollisimman pian 1-7vrk kuluessa.Toimitusesteen sattuessa ilmoitamme tavarantilaajalle välittömästi 

Yhteystiedot

Kaikissa tilauksiin liittyvissä asioissa tavoitat meidät seuraavasti:

- Sähköpostilla osoitteesta juha.tuunanen@pilkenetti.fi,
- Puhelimella numerosta 050-5952295